fbpx

Visuele Communicatie.

Design = leading. Het vormt een sterke basis voor het overbrengen van jouw boodschap. Onze missie: het internet een stukje mooier maken door professionele vormgeving voor iedereen toegankelijk te maken.

Specialisme.

Converterende creatieve media oplossingen voor jouw onderneming.

Social Media.

– Advertentie(s)
– Advertentiesets
– Social Media Post
– Inrichting van kanalen

MEER INFO

Online Marketing.

– Campagne Funnel
– (Advertentie) Banners
 – Webdesign
– Fotografie & videografie

MEER INFO

Corporate/identiteit.

– Logo ontwerp
– Huisstijl ontwerp
– Digitale media uitingen
– Offline media

MEER INFO

De kracht van onze creativiteit.

”Kenmerkend design vormt de basis voor een beter bereik.”

Wij focussen ons met name op Visual Design. Denk hierbij aan een overtuigend concept voor je campagne, de juiste elementen voor een eigen website of doelgerichte communicatie waarmee jij je doelgroep weet aan te spreken. Met visual design versterken we de waarde van je merk. Dit doen we door een juiste mix van creativiteit en strategie toe te passen in al onze creaties.
Effectieve mediacreatie

Merkcreatie vertalen naar een eigen identiteit. Het is een grote must geworden om je te kunnen onderscheiden. ‘De kijk van de wereld op jouw merk: dat is waar branding voor staat. Door onze expertise helpen wij je in het creëren van een eigen identiteit in bepaalde elementen.

Pixzl Lab.

Grafische Vormgeving als een serviceabonnement.
Onbeperkt ontwerpen speciaal voor online doeleinden.

Wij voorzien jou in unieke ontwerpen welke volledig aansluiten op je strategie en wensen. We staan te popelen om je maandelijks te kunnen gaan voorzien van grafische uitingen. Uitingen welke uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld: social media, campagne, e-mail campagne of banner voor op jouw website. Met ‘creative studio’ willen we professionele vormgeving toegankelijk maken. Onze missie luidt immers: ‘We maken graag – samen met jou – het internet een stukje mooier.’ Ook je merk beter positioneren?! Al vanaf 139,- per maand.

Wat vertellen onze opdrachtgevers.

Recensies & aanbevelingen Pixzl Digital.

“Pixzl weet de vertaalslag te maken over hoe je de strategie omzet naar een passend design waarbij conversie niet ondergewaardeerd is.”

  
 
Geert Jan Stenvert – Optimized4you

Jordy luistert goed naar mijn ideeën en weet dit dan ook uitstekend te vertalen op mijn website. Hij heeft ook een huisstijlhandboek geprint. Mocht ik zelf aan de slag gaan dan weet ik waar ik op moet gaan letten. Een creatieve samenwerking!

  
 
Janine Heimweg – Salon Janine

Jezelf en je onderneming onderscheiden? 

Neem contact met ons op.