fbpx

Over ons.

Jong, creatief en gedreven Social Media Bureau in ‘Hartje’ Friesland. Wij ontwikkelen jouw idee en brengen deze strategisch onder de aandacht bij je doelgroep.

Over Pixzl Digital.

‘Tegenwoordig is het internet het medium om online op te vallen en je te onderscheiden van de concurrentie. Jij hebt al een idee, maar beschikt zelf niet over de juiste middelen om deze aan de kaart te brengen. Dat is precies waar onze kracht ligt. Wij brengen jouw idee strategisch onder de aandacht en zorgen ervoor dat jij online opvalt! We werken vanuit een eigen gedreven passie en vormen dit geheel naar jouw onderneming.‘

Ons team.

Een jong & fris team welke is ontstaan en gevormd door de passie voor het digitale vak!

Jordy van der Veen
Creatief Social Media Marketeer

  

Jesse van der Veen
(Digital) Visual Designer

  

Geert Jan Stenvert
Social Media Marketeer

  

Helga Visser
Content Fotograaf

  

Sije Veenstra
WordPress Developer

  

Wat zeggen onze opdrachtgevers.

Recensies & aanbevelingen

“Het is erg fijn om samen te werken met Jordy. Er wordt uitstekend gekeken naar oplossingen op het gebied van optimalisatie en ik kan hem altijd benaderen. Jordy denkt creatief mee bij het opzetten van een nieuw concept. Transparant en eerlijke feedback!”

  
Hans Pitstra – NoordEnergie

“Pixzl houdt voor mij meerdere Social Media kanalen bij. Pixzl bewaakt de richtlijnen en stijl van mijn communicatie. Door een overzichtelijke planning hebben we een veel beter bereik, meer volgers en meer interactie met mijn doelgroep. Ik beveel Pixzl zeker aan!”

   
Sjoukje Westra – Fit4lady NL

“Jordy is kritisch en heeft kennis van zaken. Hij heeft mij geholpen bij het opzetten van meerdere campagnes voor mijn sportschool. In een paar dagen had ik al mijn eerste inschrijvingen. Een aanrader voor iedereen die weinig tijd en kennis heeft voor zijn of haar social media.”

  
Marco Visser – Be Strong

Hé hallo! Zin om een keer te sparren? ☕

Neem contact met ons op.